Singura partitură care m-a obsedat

“Singura partitură care m-a obsedat” este o poveste plină de pasiune și răsturnări de situație, care te va captiva de la prima pagină până la ultima. Aylin Smith, product marketing manager în Leeds, participă la o importantă conferință în Londra, unde este și unul dintre speakeri. La afterparty, destinul îi aduce față în față pe Aylin și pe Alex Roberts, dragostea ei din adolescență, pe care nu l-a mai văzut de ani de zile.

Dar surpriza este că el se află într-o relație și urmează să se căsătorească, ceea ce o demoralizează pe Aylin. Însă ce nu știe ea este că și el a fost îndrăgostit de ea, iar logodna lui nu a fost decât o neînțelegere cu iubita sa. Hotărâtă să își urmeze visul, Aylin se mută în Londra, unde se deschide o filială a agenției pentru care lucrează, și se întâlnește din nou cu Alex.

Cei doi încep o relație plină de pasiune și romantism, dar fosta iubită a lui Alex Roberts nu este dispusă să îi lase în pace. Ea încearcă să ucidă această nouă iubire a lui, dar nu reușește decât să o bage pe Aylin în spital, unde află și că era însărcinată, dar a pierdut sarcina. Însă Aylin nu se lasă doborâtă și luptă pentru iubirea ei, iar în cele din urmă reușește să scape de periculoasa femeie.

Cu toate obstacolele întâmpinate, Aylin și Alex Roberts reușesc să se căsătorească și să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți. “Singura partitură care m-a obsedat” este o poveste despre iubire, sacrificiu și determinare, care te va face să crezi în puterea destinului și a adevăratei iubiri.

Descoperă această poveste captivantă, plină de emoție și suspans, care te va transporta într-o lume unde visurile devin realitate și iubirea poate învinge orice obstacol.